HX50, o compacta interesanta de la Sony

Sony au prezentat astazi in Romania trei camere compacte superzoom. Despre una dintre ele v-am oferit si eu detalii cu ceva timp in urma.

Acum o sa va povestesc pe scurt despre modelul HX50, o compacta cu zoom 30x, pe care cei de la Sony o considera perfecta pentru fotografia urbana. Aceasta dispune de un senzor BSI-CMOS de 20.4 Mpix care promite un comportament foarte bun in conditii de iluminare redusa, lentile cu focala 24–720 mm (30x), o deschidere a diafragmei intre f/3.5-f/6.3 si stabilizare optica pe 3 axe, macro focus de la 5cm, plaja ISO de pana in 12800, ecran de 3 inchi, capacitate de fotografiere in rafala de 10cps si filmare full HD. Are disponibile optional un vizor electronic si o husa.

Mai jos avem un videoclip de prezentare oficial.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *