Seturile de constructii de la Fischertechnik, acum in Romania

Pustiulica este mare fan Lego. Oricat de complex ar fi setul cu pricina, sta concentrat si cateva ore pana il termina. Cu siguranta va veni o vreme cand va dori sa se joace cu ceva mai elaborat si mai complex.

Iata ca tocmai am aflat despre seturile de constructii Fischertechnik care sunt disponibile si la noi pe Fungadgets.ro. Se apropie ziua lui si, pe langa laptopul pe care si-l doreste pentru ca pe actualul nu functioneaza cum trebuie minecraft-ul, s-ar putea sa primeasca si o trusa de genul asta, prin intermediul careia sa se distreze constructiv. Tare as vrea sa-l ajut la constructia unuia…

Vad ca oferta este destul de variata, cu preturi de la 49Lei la 944 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *