Nokia Lumia 1020

Pe The Verge au aparut primele fotografii oficiale cu noul super-smartphone cu Windows Phone de la Nokia, aka Lumia 1020. De altfel smartphone-ul cu Windows Phone pe care toata lumea il astepta de ceva timp, cel cu o camera PureView cu senzor de 41 Mpix. Specificatiile si caracteristicile complete vor fi dezvaluite cat de curand intr-un eveniment ce se va desfasura la New York.

Dar deja stim cateva dintre ele: ecran Amoled de 4.5 inchi, 2GB memorie RAM, 32GB capacitate de stocare interna. Bineinteles ca va fi un phone-camera in toata regula, cu lentile cu deschidere larga si o diafragma f/2.2, flash Xenon, stabilizare OIS sau grip optional. Se pare ca va dispune de o aplicatie numita Pro Camera prin intermediul careia se pot ajusta parametri de genul ISO, balans de alb, viteza de declansare etc.

Ce sa mai zic, de-abia astept sa-l iau intr-un photo-trip prin tara…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *