Z600 – nou sistem audio bluetooth de la Logitech

Logitech anunta Bluetooth Speakers Z600, un sistem audio care arata foarte bine si care poate fi “imperecheat” atat cu un pc, cat si cu un smartphone sau o tableta. Chiar trei dispozitive pot fi active in același timp, trecerea intre ele realizandu-se foarte simplu: pui pauza unuia si ii dai play celuilalt.

Volumul poate fi modificat prin intermediul unei suprafete tactile pozitionate in partea superioara a boxei. De asemenea, daca trebuie sa redati muzica de pe un device care nu are bluetooh, o puteti face prin intermediul unui conector auxiliar de 3.5mm. In plus, in pachet este inclus si un transceiver USB Bluetooth pentru conectarea la PC-urile tip desktop care nu au integrata aceasta tehnologie.

Sistemul Logitech Bluetooth Speakers Z600 va fi disponibil in Europa incepand din luna august 2013 la un pret recomandat de 149 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Z600 – nou sistem audio bluetooth de la Logitech

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *