macro, cu Olympus TG-2

Recunosc, imi place sa pozez tot felul de floricele si gandacei, mi-ar placea sa am un obiectiv macro bun la DSLR-ul meu pentru a surprinde cat mai multe macro-detalii de acest gen. Pana imi voi permite unul, ma descurc cu niste inele de macro sau cu modurile dedicate de fotografiere ale compactelor pe care am ocazia sa le utilizez. Si am intalnit destule camere foto compacte care se comporta destul de bine la acest gen de fotografiere.

Cea mai recenta este modelul tough Olympus TG-2 care are un mod super-macro chiar reusit. Aceata poate focaliza de la o distanta de numai 1cm fata de subiect. In plus, rezultatele sunt chiar foarte bune, au o coloristica naturala si un nivel ridicat al detaliilor.

Cateva exemple realizate chiar astazi, mai jos.

Mai exersez si revin si cu alte exemple…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *