Google Nexus 7 ( Mark) II – vine in curand

Google Nexus 7 made by Asus este una dintre cele mai cautate si apreciate tablete la ora actuala. Eu as spune ca este tableta care a impus definitiv diagonala de 7 inchi pe piata, chiar as afirma ca a schimbat tendintele. Daca pana in momentul aparitiei ei erau la moda tabletele de 10 inchi, unii producatori mergand chiar mai sus, catre 12 inchi (wtf???), dupa ce a fost lansata utilizatorii au realizat ca pot beneficia de aceleasi performante intr-un corp mai mic, mai usor de manevrat, mai portabil. Ca despre asta este vorba la tablete – despre portabilitate. Bineinteles, un alt factor definitoriu in succesul de care s-a bucurat a fost si pretul foarte bun.

Iata ca, dupa ce s-a lasat asteptata ceva timp, se pare ca peste cateva zile o vom vedea si pe urmasa ei, Google Nexus 7 (Mark) II,  construita tot de Asus si ale carei fotografii de presa au inceput sa fie “scapate” pe net.

Specificatiile ei ar cam fi urmatoarele: ecran de 7 inchi cu rezolutie 1920×1200 pixeli si stocare interna de 16/32GB (poate chiar si 64GB), procesor quad-core la 1.5Ghz, camera principala de 5 MPix, optional conexiune 3G/4G si Android 4.3.

Pretul va ramane la fel de interesant – porneste de la 229 USD in SUA. Sper ca in curand sa avem mai multe detalii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *