Iron Maiden – video de la concert (Scream for me Bucharest!!!)

Iron Maiden au fost extraordinari aseara, in mare forma toti membrii formatiei. Au avut parte si de un public pe masura, care a reactionat cu entuziasm la toate chemarile lui Bruce – “Scream For Me Bucharest!!!”, “Scream for Me Romania!!!”. Am remarcat o multime de straini la concert, in special bulgari.

Nici nu stiu cand au trecut cele doua ore, m-am trezit la final ca ma dureau picioarele – nu ma miscasem deloc de pe loc, am stat tot timpul cu privirea catre scena si m-am bucurat de tot ce am putut sa ascult live si sa vad de la distanta apreciabila la care ma aflam. Am plecat incarcat cu energie de acolo, nu am putut adormi decat tarziu in noapte.

Da, a fost unul dintre cele mai reusite concerte la care am asistat vreodata, promit ca data viitoare sa las de la mine si sa cumpar un bilet mai scump, pentru a sta mai in fata. Iron Maiden este una dintre primele formatii care mi-au deschis ochii catre rock in primul an de liceu, muzica de care nu am mai putut sa ma despart de atunci.

Fotografii de acolo puteti vedea pe infomusic.ro. O recenzie foarte buna a concertului, tot pe infomusic.ro.

Eu o sa pun cateva videoclipuri filmate. Calitatea nu este extraordinara dar va puteti face o idee de atmosfera din timpul concertului. Clar ca trebuie sa cumpar o compacta buna, cu zoom mare, care sa filmeze si sa fotografieze mai bine in conditii de genul asta…

Primul este cu inceputul concertului, Moonchild si Can I Play With Madness.

 

 

 
2 Minutes to Midnight

 
The Trooper

 
The Number of The Beast

 
Phantom of The Opera & Run to the Hills

 
Fear of The Dark & Iron Maiden

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *