Festivalul Medieval Sighisoara 2013 – Personajele Principale (A doua zi)

Sunt frant, asa ca daca scriu prostii pe aici va rog sa ma scuzati. Am avut o zi plina astazi, mai intai am fost prin Sovata iar de la ora 15.00 am mers in Cetate, la Festivalul Medieval. Am rezistat pana la ora 22; noi am mai fi stat chiar si asa dar ne-a fost mila de piticul din dotare. Sunt frant dar inca am zambetul pe fata, am trait o zi extraordinara aici.

Mult mai multa lume azi decat ieri, era si normal de altfel. Nici nu stiu cand au trecut cele 7 ore. Am asistat la tot felul de mini-concerte de muzica medievala dar si la lupte cavaleresti, ne-am ospatat din nou cu gulas si ne-am stins setea cu bere (la draft). Spre seara am incercat si un langos cu smantana si cascaval care s-a dovedit a fi delicios.

Revin cat de curand cu imagini video ale concertelor de muzica medievala dar si cu poze de la luptele cavaleresti.

Acum o sa va arat cateva imagini cu personajele principale ale Festivalului Medieval 2013 de aici din Sighisoara. Si anume cu cavalerii, cu menestrelii si cantaretii, cu toate personajele costumate care mi-au iesit in cale. Ei dau viata acestui eveniment, ei sunt personajele principale. Foarte multi turisti care s-au costumat pentru a se integra mai bine in atmosfera medievala.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Festivalul Medieval Sighisoara 2013 – Personajele Principale (A doua zi)

  • July 28, 2013 at 8:36 am
    Permalink

    poze cu samuraiul aveti?

    Reply
    • July 28, 2013 at 8:24 pm
      Permalink

      din pacate nu am intalnit niciun samurai…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *