Menestrelii de la Festivalul Medieval Sighisoara 2013

Din pacate nu chiar pe toti, pentru ca desi am stat destul de mult pe acolo, nu am apucat sa vad si sa ascult toate trupele prezente. In schimb, trecand  printr-un colt al Cetatii, i-am intalnit pe cei de la “Nomen est Omen ” si “Truverii” si nu am mai plecat pana nu au terminat de cantat si de recitat poezii. A fost unul dintre cele mai frumoase momente petrecute la Festivalul Medieval 2013.

Sincer sa fiu, mi-au placut mai tare decat atunci cand s-au aflat pe scena principala, in lumina reflectoarelor. Pentru ca eram acolo langa ei, ascultandu-i stand pe iarba; m-am simtit ca in liceu sau in studentie, cand cantam la foc de tabara alaturi de prietenii mei cei mai buni. Naturali, joviali, calzi, oameni de toata isprava, asa cum rar intalnesti. Se vedea de la o posta ca fac totul mai intai din placere, din convingere.

Bineinteles ca i-am filmat, trebuia sa va arat si voua ce frumoase cantece ne-au interpretat.
 

 
Alte cateva, pe urmatoarea pagina.

 

 

 

 

 

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Menestrelii de la Festivalul Medieval Sighisoara 2013

    • July 31, 2013 at 8:03 am
      Permalink

      Cu mare placere… Sper sa va ascult si cu alte ocazii…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *