Parada Cavalerilor, Trubadurilor, Menestrelilor si Actorilor (la Festivalul Medieval Sighisoara 2013)

Duminica am ajuns mai devreme in Cetatea Sighisoarei, tocmai la timp pentru a asista la Parada Cavalerilor, Trubadurilor, Menestrelilor si Actorilor prezenti la Festivalul Medieval 2013. M-am bucurat maxim ca i-am prins pe toti la un loc.

Toti erau prezenti acolo: Ordinul Cavalerilor Lup, Ordinul Cavalerilor ArtGotica, Ordinul Cavalerilor Chigot din Bulgaria, Ordinul Cavalerilor Crux Alba din Ungaria, Ordinul Cavalerilor de Medias, Ordinul Cavalerilor de Sighisoara, trupele Truverii, Nomen es Omen, Lupus Dacus si Ad Hoc, tineri actori ai U.N.A.T.C. I.L. Caragiale alaturi de Florin Kevorkian si multi altii. Imi cer scuze daca nu i-am retinut chiar pe toti.

O frumoasa prezentare, o frumoasa parada, la care am asistat cu mare placere. Si am tras poze la greu. Doua galerii, pe urmatoarea pagina.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *