Panasonic GX7 – o noua camera mirrorless cu un look retro

Camerele mirrorless de la Panasonic sunt unele dintre cele mai bune de pe piata, din punctul meu de vedere. Pacat ca nu mai avem aproape niciun fel de comunicare in Romania din partea lor, vin doar niste comunicate seci din cand in cand, cat despre testarea noilor produse, nici vorba. Doar cu ajutorul celor de la F64.ro se mai poate face asa ceva si nici ei nu au disponibil chiar orice model.

Nu-i nimic, nu ne lasam cu una cu doua, este una dintre marcile importante in zona electronicelor de consum dar si in cea foto, merita tratata ca atare. Iata ca au aparut pe net primele informatii despre o viitoare camera mirrorless Panasonic GX7, pe care probabil ca o vom vedea la IFA Berlin 2013 peste aproximativ o luna. In primul rand ca imi place la nebunie cum arata, are acel look retro pe care il apreciez.

Specificatiile ar putea fi urmatoarele: senzor de 16 Megapixeli, timp de expunere minim de 1/8000s (la fel ca la DSLR-urile profi), ISO maxim de 25600, NFC, WiFi, focus peaking, stabilizare in corpul camerei, 22 de efecte creative si filmare full HD la  60 fps.

In Europa va avea un pret de aproximativ 1000 Euro. Scorul asta nu-l mai apreciez. 😀 Revin cu detalii la momentul oportun.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *