Un laptop puternic de la Maguay, cu un pret pe masura

Cei de la Maguay anunta laptopul MyWay P1301x, un model cu ecran de 13.3 inchi si configuratii puternice. Desi producatorii il alinta cu denumirea de ultraportabil, parerea mea ca valoarea de 2Kg a greutatii il scoate din aceasta categorie de portabile, chiar daca are un ecran de 13.3 inchi. Nu mai zic ca il considera, citez, “urmasul celui mai puternic ultraportabil de pe planeta”… Hmmm, chiar asa o fi? Marketing-ul nu are limite…

In schimb, da, are configuratii demne de un desktop-replacement adevarat, care il recomanda pentru orice tip de activitate, fie ca este de office, multimedia sau chiar de gaming. Poate fi configurat cu procesoare Intel de generatia a 4-a, SSD-uri de pana in 512GB sau un hdd de 1TB, suporta pana la 16GB memorie RAM, o placa grafica Nvidia GTX 765M cu 2GB memorie iar ecranul are rezolutie full HD. Are un sistem audio Sound Blaster Cinema ce promite redarea unui sound de calitate, tastatura de tip chiclet iluminata si tehnologie Anti-Theft de la Intel pentru securitatea datelor. Si nu arata deloc rau, cel putin din imagini.

Produsul este disponibil pe comanda si poate fi configurat pe site-ul www.maguay.ro sau telefonic, cu ajutorul unui specialist Maguay. Pretul in configuratia de baza incepe de la 4889 lei, cu TVA inclus. Deci nu este deloc ieftin.

Configurația de baza: Intel® Core™ i7-4600M la 2.9 GHz – 3.6 GHz TURBO, 8 GB RAM si HDD hibrid de 500 GB cu SSD de 8 GB integrat.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Un laptop puternic de la Maguay, cu un pret pe masura

  • August 6, 2013 at 3:20 pm
    Permalink

    E vorba de cel de 11 inch, care din cate-mi amintesc chiar era/este (cel cu Ivy Bridge si GeForce GT 650).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *