Tastatura cu touchpad integrat, de la Logitech

O interesanta tastatura anunta cei de la Logitech. Este vorba despre modelul wireless Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 care are si touchpad integrat, astfel ca este perfecta pentru manevrarea de la distanta a sistemului HTPC din living. Stai in canapea cu ea in brate si controlezi sistemul foarte frumos si confortabil de la distanta, fara sa mai ai nevoie de un mouse.

Pe de alta parte, cei care nu tin neaparat sa se joace pe un computer, pot inlocui mouse-ul cu functiile tactile ale touchpad-ului integrat. Plus ca am impresia ca se intelege foarte bine cu interfata din Windows 8, touchpad-ul recunoscand pana la 8 gesturi multitactile.

Conectarea cu pc-ul se face prin intermediul unui receiver Unifying ce lucreaza la frecvente de 2.4 GHz. Va fi disponibila în Europa începand cu luna septembrie 2013 la un pret recomandat de 100 Euro. Sa vina zic…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Tastatura cu touchpad integrat, de la Logitech

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *