Surprize de la EISA: Cel mai bun televizor Ultra HD? Un Philips…

Surprize, surprize… EISA au ales drept cel mai bun televizor Ultra HD al anului 2013-2014 un model Philips despre care nu stiam nimic… Adica vazusem modelul Sony, pe cel de LG si mai nou pe cele de la Samsung. Dar TP Vision (compania care produce televizoarele Philips) inca nu anuntase nimic de acest gen, desi ma asteptam ca la IFA Berlin 2013 sa vad si astfel de modele de la ei.

Concluziile juriului EISA sunt urmatoarele:

“La redarea de conţinut Ultra HD, Philips 65PFL9708 oferă o adâncime şi o claritate uimitoare, iar opţiunea de upscale îmbunătăţește calitatea redării conţinutului Blu-ray, DVD şi a emisiilor TV în direct. Imaginile 3D pasive  au o claritate uimitoare pe acest televizor cu diagonală de 65”, datorită rezoluţiei mai mari. Alte aspecte ce ţin de calitatea imaginii includ un sistem de iluminare Edge LED, claritatea excelentă, contrastul şi redarea perfectă a imaginilor în mişcare, iar tehnologia de iluminare Ambilight Spectra XL îmbunătăţește imersiunea şi experienţa vizionării.“

CU aceasta ocazie, CEO-ul  TP Vision Maarten de Vries, pe care l-am intalnit personal anul trecut la IFA Berlin 2012 a declarat:

“Avem parte de o cerere în creştere atât de la pieţele de retail, cât şi de la consumatori pentru televizoare UHD care oferă imagini clare din orice sursă la un preţ accesibil. Astfel, ne-am folosit toate cunoştinţele despre imagini de calitate pentru a face televizoarele Philips UHD o alegere potrivită pentru publicul larg.”

Nu s-au precizat mai multe specificatii tehnice decat cele pe care le banuiti si voi deja: diagonala de 65 inchi, format 21:9 Cinematic, 3D pasiv, sistem Ambilight Spectra XL.

Mai multe detalii despre aceasta televizor vor fi anuntate in cadrul conferintei de presa din cadrul IFA, pe 5 septembrie. Voi fi acolo…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *