Vivobook cu AMD, de la Asus

ASUS vor lansa inca un membru al familiei Vivo, de data asta unul cu ecran de 10.1 inchi si tehnnologie AMD. Modelul VivoBook X102BA va avea Windows 8, un procesor dual-core AMD A4-1200 tactat la 1Ghz si asistat de un GPU Radeon HD 8180 for graphics, 2GB/4GB memorie RAM, stocare interna pe un HDD de 320GB/500GB. De asemenea, va integra doua porturi USB 2.0, unul 3.0, cititor de carduri, Wi-Fi N si Bluetooth 4.0.

Va fi lansat in septembrie iar modelul mai ieftin va costa aproximativ 330 Euro. Poate fi o alegere foarte buna pentru tineri, studenti sau pentru cei care au nevoie de un echipament usor si ieftin oriunde s-ar duce. Sunt curios daca va ajunge si la noi.

Sursa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *