Honami, pe 4 septembrie

S-ar putea ca anul asta sa fie un IFA Berlin 2013 chiar misto. Mai toti producatorii vor lansa electronice care de care mai interesante. Dupa cum ma asteptam, cei de la Sony vor lansa si noul lor super-smartphone, Honami, intr-o conferinta care se va desfasura in data de 4 septembrie. Bineinteles, vor fi prezentate si camerele-lentila pentru smartphone-uri QX.

Specificatiile de care se va bucura Honami ar putea fi urmatoarele: ecran AH-IPS de 5 inchi cu rezolutie full HD, prcesor Qualcomm Snapdragon 800 (acelasi ca la LG G2), acumulator de 3050 mAh si o camera principala de 20 Mpix.

In plus, zvonurile dau ca sigur si un model Honami Mini cu urmatoarele specificatii: ecran de 4.3 inchi cu rezolutie 720p, procesor Qualcomm Snapdragon 800 la 2.2GHz, 2G memorie RAM, 16GB capacitate de stocare interna, slot SDHC, acumulator de 2400 mAh si aceeasi camera de 20 Mpix. Pare la fel de puternic ca modelul cu ecran de 5 inchi.

Trecem pe lista la “musai” de vizitat…

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “Honami, pe 4 septembrie

  • August 19, 2013 at 7:00 am
   Permalink

   da, stiu… numai sa ne tina computerele pentru asa ceva…. 😀

   Reply
 • August 19, 2013 at 7:01 am
  Permalink

  poate o sa fie si mai mic decat Z… ca ala e prea palanga mare…

  Reply
 • August 19, 2013 at 7:02 am
  Permalink

  :)) auzi la el… palanga… mda, da’ cam ai dreptate

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.