Camere de actiune de la Garmin

In premiera, Garmin anunta doua camere de actiune care vor fi lansate luna viitoare. Se numesc Virb si Virb Elite si costa 300 USD, respectiv 400 USD. Ambele filmeaza la rezolutie full HD, au slot microSDXC cu suport de pana la 64GB, ecran de 1.4 inchi si un acumulator intern care permite trei ore de filmare continua. Pot face fotografii de 16 Mpix si au lentile cu deschidere larga si functii digitale de stabilizare.

Ambele sunt rezistente la socuri si la apa, chiar pot filma timp de 30 de minute sub apa la adancimi de pana 1 metru. Cei care vor sa le utilizeze in conditii si mai extreme pot achizitiona o carcasa separata.

Ambele au tehnologie ANT+ ce le permite conectarea la alte device-uri Garmin sau controlul prin intermediul unei telecomenzi ce va fi lansata ulterior. De asemenea, cei care vor sa utilieze simultan mai multe camere Virb le pot controla prin intermediul uneia singure cu rol de master.

Modelul Virb Elite are in plus conexiune Wi-Fi, un senzor GPS de mare fidelitate, altimetru si accelerometru. Normal, aceasta poate fi controlata si de pe smartphone-urile cu Android.

Bineinteles, cei de la Garmin pun la dispozitia utilizatorilor tot felul de solutii de prindere.

Avem si un videoclip de prezentare, mai jos.

 

 
Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *