Canon G16 – este oficiala

Japonezii de la Canon au prezentat-0 oficial pe urmasa compactei lor de top, G15, de altfel una dintre cele mai bune camere foto pe care am avut ocazia sa le utilizez. Noul model, G16, are un senzor CMOS de 12 Mpix, lentile cu un zoom 5x si o deschidere a diafragmei de f/1.8-2.8, un sistem performant de autofocus, procesor DIGIC6 si un ecran LCD fix de 3 inchi.

Altele: sistem de focalizare in 9 puncte, capacitate de focalizare de la o distanta de 1cm, rafala la 12.2 cadre pe secunda, timp de expunere minim de 1/4000 sec, inregistrare video la rezolutii full HD.

Ma bucur ca nu au renuntat la vizorul optic. De asemenea, este una dintre camerele care permit un control manual complet si rapid, fiind astfel preferata de fotografii avansati sau chiar de catre cei profesionisti.

Va costa aproximativ 500 de Euro.

Sursa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Canon G16 – este oficiala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *