Canon Powershot N – compacta pentru cei care nu se mai pot da jos de pe Facebook

Canon anuntat Powershot N, o compacta patrata si “Facebook-ready” care are conectivitate Wi-Fi si buton dedicat pentru reteaua de socializare amintita inainte. Compacta Canon va fi conectata la contul personal de Facebook si va permite utilizatorului sa urce si sa partajeze fotografiile dar si sa faca comentarii, totul fara a fi nevoie de un computer. Bineinteles, pentru a da mai multa savoare ilustratelor cu mancare/bere/pahare/picioare/pantofi, are mod Creative Shot care face automat inca 5 ipostaze “artistice” ale fotografiei originale.

Specificatii: ecran tactil de 2.8 inchi rabatabil pe inaltime, senzor CMOS de 12.1 Megapixeli , procesor DIGIC 5, filmare Full HD, lentile cu un zoom optic 8x si diafragma f/3.0-5.9.

Pretul va fi pe undeva pe la 270 de Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *