Fast Forward pe Autostrada A3 (filmat cu Vico TF2+)

Utilizez de cateva zile camera video de masina Vico TF2+ adusa in Romania de catre cei de la trafictube.ro. Un gadget potrivit celor care vor sa obtina filmari de calitate, cu un nivel ridicat al detaliilor si ziua dar, culmea, chiar si noaptea. O sa revin cat de curand cu o prezentare mai detaliata a ei, in care voi descrie ce mi-a placut si ce nu la ea (desi nu prea are puncte slabe).

Intre timp, vreau sa va arat un videoclip filmat sambata dimineata pe autostrada A3 ce leaga centura Bucurestiului de cea a Ploiestiului. O autostrada fara prea mult trafic, chiar nu inteleg de ce se prefera inca DN1.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *