Noua tableta de la LG, cu ecran de 8.3 inchi

Saptamana viitoare incepe expozitia IFA Berlin 2013, la care voi participa si eu pentru cateva zile. Se anunta tot felul de gadget-uri interesante acolo, sper sa am timp sa trec pe la cat mai multe dintre ele.

Unul dintre gadget-urile care vor capta atentia vizitatorilor va fi cu siguranta si noua tableta a celor de la LG, G Pad, cu ecran de 8.3 inchi. Dupa cum vedeti in imaginile oficiale, arata chiar foarte bine.

Si are o configuratie de top: rezolutie 1920×1200 pixeli, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 600 la 1.7GHz, stocare interna de 16GB si o memorie RAM de 2GB, o camera de 5 Mpix, un acumulator de 4600 mAh si Android 4.2.2 Jelly Bean. Are o grosime de 8.3mm si o greutate de 338 grame.

Revin cu impresii despre ea de la fata locului.

Sursa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *