IFA Berlin 2013 – show-ul electronicelor incepe!

Asa arata anul trecut intrarea sudica a vestitului spatiu expozitional Messe Berlin, acolo unde se desfasoara in fiecare toamna IFA Berlin, cel mai tare festival din lume dedicat gadget-urilor si electronicelor.

Vor fi prezenti acolo aproape 1200 de expozanti din peste 32 de tari. Dintre cele mai importante marci amintesc de Canon, Daewoo, Epson, Deutsche Telekom AG, Fujitsu Siemens, Grundig, JVC,  Hitachi, LG, Loewe, Olympus, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sharp, Sony sau Toshiba.

Sunt norocos pentru ca am ocazia sa merg din nou, cred ca este al cincilea an consecutiv.  Nu voi sta o clipa, voi incerca sa transmit cat mai multe stiri despre lucrurile interesante care imi vor iesi in cale. Gadget-uri, electronice, totul asezonat cu multe poze din expozitie dar si cateva instantanee de pe strazile Berlinului.

Bineinteles ca voi incerca, pe cat posibil, sa vad cele mai “hot” electronice, cum ar fi televizorul UltraHD Philips (care a luat deja premiul EISA), phablet-ul Samsung Galaxy Note 3 dar si smartwatch-ul Galaxy Gear, LG-ul G2 si tableta LG Pad 8.3, Sony Xperia Z1 Honami sau lentilele pentru smartphone-uri, noile camere foto Panasonic, Olympus sau Canon, precum si hibridele pregatite de catre cei de la Asus. Si vor mult mai multe, cu siguranta.

Asa ca, stati aproape, vin cu detalii cat se poate de repede.

 

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *