Asus Transformer Pad TF701T – tableta cu Nvidia Tegra 4 si USB 3.0

Destul de cuminte evenimentul Asus desfasurat la Hotel de Rome in Berlin, fata de cel desfasurat in Barcelona in februarie. S-a simtit lipsa lui Johnnie Shih, un CEO care stie sa faca show chiar si dintr-o prezentare de electronice.

Cei de la Asus au anuntat cateva noi gadget-uri, din pacate nu au lasat sa se inteleaga si cand vor fi pe piata. Am remarcat ultrabook-ul Asus Zenbook UX300, hibridele Transformer T300 si Asus Book Trio, tableta Asus MemoPad 8, precum si phablet-urile Asus Fonepad Note 6 sau Asus Fonepad 7.

Insa cea care a atras atentia tuturor a fost cu siguranta noua tableta Asus Transformer Pad TF701t cu Nvidia Tegra 4 si USB 3.0. Din punct de vedere al designului nu am sesizat schimbari semnificative, utilizatorii au la dispozitie clasicul sistem Transformer cu tableta si un sistem de andocare cu tastatura si acumulator suplimentar, totul cam la aceleasi dimensiuni.

Mai importante sunt specificatiile: procesor quad-core Nvidia Tegra 4 secondat de un GPU cu 72 de nuclee, 2GB memorie RAM,
stocare interna pe 32/64GB, ecran de 10.1 inchi cu o rezolutie de 2560×1600 pixeli, camera principala de 5 Mpix, USB 3.0 si slot SDHC in docking, Wi-Fi N si suport Miracast. Pe de alta parte, nu vad de ce am avea nevoie de USB 3.0 pe un sistem cu o capacitate de stocare atat de mica…

Nu am avut foarte mult timp la dispozitie cu ea, insa din cate am remarcat totul functiona impecabil. Mi-a placut si noua interfata, este simpla, curata, atragatoare.

Din pacate, nu am aflat cand va fi pe piata sau pretul de comercializare.

Alte imagini cu ea, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Asus Transformer Pad TF701T – tableta cu Nvidia Tegra 4 si USB 3.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *