Evenimentul Samsung la IFA Berlin 2013, in cateva imagini

Agitatie mare la evenimentul Samsung de la IFA 2013 ce s-a desfasurat in Tempodromul din Berlin. Dupa cum se vede din imaginile de mai sus, au fost o multime de invitati, poate mai mult de o mie, atat din randul presei si bloggerilor cat si al partenerilor. Personal nu am mai asistat la o lansare cu un public atat de numeros pana acum, evenimentul fiind transmis live si la New York. Bineinteles, a fost prezenta si o mica orchestra simfonica care a acompaniat tot evenimentul.

Dupa cum se astepta toata lumea, Samsung au lansat atat noul phablet Galaxy Note 3 cat si accesoriul Galaxy Gear, un ceas inteligent care se conecteaza wireless la smartphone pentru a afisa notificari sau pentru a prelua apeluri. De asemenea, au anuntat si tableta Galaxy Note 10.1 Editia 2014. Despre fiecare voi povesti cat de curand.

Dupa ce s-au terminat prezentarile oficiale, toata lumea a dat buzna intr-o imensa hala unde puteau fi testate si butonate noile gadget-uri. Cu greu m-am strecurat pe acolo, chiar a trebuit sa am rabdare pentru a putea face poze sau filma.

Cateva imagini de acolo, mai jos.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Evenimentul Samsung la IFA Berlin 2013, in cateva imagini

Leave a Reply

Your email address will not be published.