Philips la IFA Berlin 2013 (in cateva imagini)

Ma aflu aici la IFA Berlin 2013 la invitatia celor de la TP Vision Romania. Pentru cei care nu stiu sau poate au uitat, TP Vision este compania care produce televizoarele Philips.

Tocmai ce s-a terminat conferinta de presa, in care seful TP Vision, Maarten De Vries, a anuntat noile televizoare cu rezolutie Utra HD si diagonale de 65 si 84 inchi. Modelul mai mic este deja in piata la un pret de aproximativ 5000 Euro. Cel mare va costa 15000 Euro. Nu, nu sunt in format 21:9, asa cum ma asteptam, ci intr-unul 16:9. Se pare ca Philips au renuntat momentan la formatul Cinematic.

De asemenea, l-am vazut pe Armin Van Buuren, care a ajutat la crearea unui mini sistem portabil  dedicat celor care vor sa se joace de-a DJ-ii la modul mai serios (M1X-DJ se cheama).

Momentan o sa va arat cateva poze cu hala Philips de aici de la IFA. Sunt prezentate toate produsele companiei: televizoare, sistemele Fidelio si noile mini-sisteme bluetooth, electrocasnice, produsele de bucatarie sau cele de ingrijire personala si chiar meseriasele aparate de cafea Saeco. Cam toate gamele de produse Philips au cel putin cate un reprezentant Smart, care poate fi controlat prin intermediul smartphone-ului sau tabletei.

Deci, cateva imagini, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *