Hala Samsung, la IFA Berlin 2013

Fata de grandiosul eveniment de lansare desfasurat la Tempodromul din Berlin, hala Samsung de la IFA mi s-a parut mult mai “cumintica”. Nu din punct de vedere al dimensiunilor, de altfel fiind una dintre cele mai largi si mai spatioase, ci pentru ca a lipsit zidul de televizoare. Bineinteles ca erau prezentate o multime de modele dar ma asteptam la mai multa culoare si dinamism. Anul asta au adoptat o tinuta mai business, mai serioasa, in stilul companiilor japoneze.

O multime de gadget-uri interesante la Samsung. Bineinteles ca era nebunie in zonele in care erau prezentate Note 3 si Galaxy Gear. 4K la putere si aici, am vazut atat televizorul curbat cat si cel mai mare tv ultra hd din lume, cu o diagonala de 110 inchi.

Momentan va las cu cateva imagini, revin cu alte detalii cat de curand. Acum sunt pe fuga, trebuie sa plec la aeroport. Aventura mea la IFA pe 2013 se cam incheie.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Hala Samsung, la IFA Berlin 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *