Fugitiv prin IFA Berlin 2013 (cateva imagini)

V-am aratat pana acum zonele expozitionale ale catorva dintre cei mai importanti producatori prezenti la IFA, Philips, LG, Samsung, Sony, Panasonic, Toshiba si Logitech, de altfel singurii la care am avut timp sa zabovesc mai mult.

As fi putut sa fac si sa vad mai multe daca in ziua presei, pe 5 septembrie, se permitea accesul facil peste tot. Nu stiu de ce o mai numesc “Ziua Presei” cand mai la toate standurile am avut probleme in a intra pentru ca nu eram trecut pe listele facute de fiecare producator in parte; sau nu erau inca in curs de amenajare. Singurele hale la care se putea intra facil, cu legitimatia aferenta, erau  Philips si Toshiba. La Sony erau toate usile inchise, la Panasonic am intrat cu pile, hala Samsung nu era terminata etc etc etc… Asa ca, a trebuit sa vizitez cat de mult am putut in ziua deschiderii oficiale a targului, FUGITIV…

Asta nu inseamna ca nu mi-ar fi placut vizita acolo, din contra, am trait la intensitate fiecare moment, am alergat de colo colo fara sa simt oboseala, fara sa ma opresc sa beau apa sau sa mananc ceva, nu am simtit nevoia, erau prea multe de vazut. Chiar mi s-a parut ca la aceasta editie a IFA Berlin au fost expuse electronice si gadget-uri mult mai interesante decat cele de anul trecut.

Din punctul meu de vedere, cele mai misto zone expozitionale au fost cele ale producatorilor amintiti mai inaite, cu un plus pentru Philips pentru ca au reusit sa creeze un spatiu confortabil, placut, relaxant. De asemenea, la fel de spectaculoase erau si spatiile Grundig, Vodafone si Deutsche Telekom.

Cateva imagini din cadrul targului, pe urmatoarea pagina. Si gata, am terminat cu pozele de atmosfera de la IFA Berlin 2013, vor urma impresiile despre cele mai interesante gadget-uri pe care le-am vazut acolo.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *