LG la IFA Berlin 2013 (cateva imagini)

Am trecut si prin hala celor de la LG, acolo unde la loc de cinste se aflau noile televizoare 4K, de altfel tehnologia vedeta a expozitiei IFA Berlin. Si anul asta LG au cel mai misto zid de televizoare, numai ca erau expuse cam aceleasi videoclipuri din 2012, deci mai nimic nou aici.

Cel mai tare televizor LG era modelul de 77 inchi cu ecran curbat si rezolutie Ultra HD care se vedea chiar foarte bine. Normal ca am trecut sa vad noul super-smartphone G2 sau tableta G-Pad 8.3, cele doua vedete portabile ale coreenilor. Mi-a atras atentia si pc-ul all-in-one cu ecran in format cinematic 21:9 care arata chiar foarte bine. Despre fiecare in parte, voi reveni in zilele urmatoare.

Cateva imagini de acolo, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *