Monitor cu Android, de la Philips (vazut la IFA Berlin 2013)

La Philips m-am intalnit si cu responsabilul pe partea de monitoare, Jeroen Brants, acesta aratandu-mi cele mai noi modele ale lor. Primul care mi-a atras atentia este monitorul S221C3AFD pentru ca este un fel de all-in-one, numai ca sistemul de operare integrat nu este Windows ci un Android. Este prima oara cand vad asa ceva, chiar interesanta implementarea. Are si functii de monitor dar si de tableta cu Android, foarte buna pentru cei care folosesc anumite aplicatii pe acest sistem de operare.

Nu am foarte multe detalii tehnice despre acest monitor, stiu doar ca functioneaza pe Android 4.1.1, are un 1GB memorie RAM, o capacitate de stocare interna de 8GB si un procesor dual-core. Am vrut sa-i pun o aplicatie benchmark dar in cautarile din Google Play nu aparea niciuna. Nu-i lipseste portul VGA si HDMI (utile la partea de monitor) dar si slotul SDHC, un hub USB 2.0 cu patru porturi, retea Ethernet si Wi-Fi N.

L-am butonat putin, am fost satisfacut in general de cum se misca. Insa parca nu era pus la punct 100%, mai sunt de reglat cateva rotite pe la software pe acolo. Avem si un videoclip.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *