Panasonic arata o tableta cu rezolutie 4K la IFA Berlin 2013

In hala Panasonic am vazut tableta cu rezolutie 4k. Nu, nu este vreo mititica de 7 inchi si nici macar de 10 inchi, ci o ditamai tableta cu o diagonala de 20 de inchi si rezolutie de 3840 x 2560 pixeli. Se numeste Toughpad 4K UT-MB4 si este dedicata in special aplicatiilor profesionale, nicidecum uzului casnic. Ma rog, daca vreti neaparat sa aveti asa ceva in casa va trebui sa platiti nu mai putin de 4500 Euro.

Aceasta tableta Panasonic isi poate gasi mai degraba locul intr-un muzeu, in mediile artistice sau in birourile de arhitectura si design, acolo unde rezolutia pe care o are si calitatea imaginilor afisate isi pot dovedi cu siguranta utilitatea. La interior gasim un procesor Core i5, nu mai putin de 8GB memorie RAM si grafica Nvidia, stocare pe un SSD de 256GB, slot de card SD, Wi-Fi, Bluetooth si USB 3.o. Promite o autonomie de pana in 2 ore si functioneaza pe baza sistemului de operare Windows 8.1.

Cica ar fi si destul de rezistenta, fiind capabila sa supravietuiasca unei caderi de la o inaltime de 76cm.

Avem si un videoclip de la fata locului.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *