Sony la IFA Berlin 2013 (cateva imagini)

Normal ca trebuia sa trec si pe la Sony, sa vad cu ochii mei noile camere atasabile de telefon sau super-smartphone-ul Xperia Z1 (Honami). Desi nu ma declar un fan al stilului japonez de amenajare, prea sobru si business din punctul meu de vedere, mi s-a parut ca Sony i-au surclasat pe toti ceilalti la capitolul noutati. La ei le-am vazut pe cele mai interesante, normal, cele care mi s-au parut mie a fi mai interesante.

Pe langa cele doua camere atasabile de smartphone, care pe mine nu prea m-au convins pentru ca o sa fie destul de ciudat si de complicat de utilizat, am butonat noul telefon Z1 dar si phabletul Z1 Ultra. De asemenea, am admirat imaginile 4K pe televizoarele expuse. Amintesc ca Sony au aratat si o camera video care filma la aceste rezolutii.

Dar cel mai tare mi-au placut portabilul Vaio Fit Multi-Flip, un hibrid cu configuratie puternica al carui suport de ecran se “rupe” de la mijloc pentru a transforma echipamentul in tableta, dar si cea mai subtire tableta din lume cu procesoare puternice si Windows 8, despre Vaio Tap 11 este vorba. Din punctul meu de vedere, Vaio Tap 11 este unul dintre cele mai cool si mai interesante echipamente IT vazute de mine la IFA, celalalt fiind ultrabook-ul cu sticla de la Asus.

De asemenea, cei de la Sony aveau o zona amenajata pentru PlayStation 4, unde vizitatorii se puteau juca, si o alta in care era prezentata solutia personala de vizualizare 3D. Nu uit de zonele dedicate camerelor foto Nex sau cele in care rolul principal il aveau camerele de actiune marca Sony.

Cateva imagini de acolo, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Sony la IFA Berlin 2013 (cateva imagini)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *