Asus MemoPad 8, anuntata la Berlin

Am impresia ca astia de la Asus au de gand sa nu lase niciun segment de piata neatacat. Pentru orice diagonala posibila ei au cate o tableta sau un laptop. La conferinta desfasurata la Hotel de Rome, au mai anuntat inca o tableta, de data asta cu o diagonala a ecranului de 8 inchi.

Asus MemoPad 8 are un ecran IPS cu o rezolutie de 1280×800 pixeli, procesor quad-core tactat la 1.6Ghz (probabil un Mediatek), 1GB memorie RAM, stocare interna de 16GB, camera principala de 5 MPix, slot MicroSD, Wi-Fi N, si o autonomie de pana in 9 ore. Are o grosime de aproape 10mm si o greutate de 350 de grame.

Fiind o tableta de buget, carcasa este construita in intregime din plastic. Insa nu m-a dezamagit calitatea constructiei, sta bine la capitolul finisaje. Pe spate este prezent un plastic mat, fara nicion gravura sau alt tip de model. Mi-a placut mai tare modelul gri. Din pacate, nu poate fi tinuta la fel de usor ca Nexus 7 intr-o mana.

Din cate am inteles va fi prezenta in aceasta toamna si in Romania, la un pret de aproximativ 300 de Euro. Exista si un model de 10 inchi, Asus MemoPAD 10, cu aceeasi configuratie. Cateva imagini de la fata locului, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Asus MemoPad 8, anuntata la Berlin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *