DreamHack Bucuresti 2013, Prima zi (cateva fotografii)

Tocmai ce m-am intors de la IFA Berlin si am ocazia sa particip din nou la inca un eveniment de amploare, de data asta desfasurat in Bucuresti. Este vorba de DreamHack 2013, un eveniment organizat de catre cei de la Computergames.ro, cel mai tare site de gaming de la noi. Acesta se desfasoara in acest weekend la Sala Polivalenta, un spatiu mult mai bine ales decat cel de anul trecut; si pentru ca se ajunge mai usor la el, si pentru ca este mai generos, si pentru ca are locuri de parcare, si pentru ca arata altfel, si pentru multe altele.

Aici sunt prezenti cei mai cunoscuti jucatori de StarCraft, Counter Strike si League of Legends. Din cate am inteles s-au inscris 94 de jucatori la Starcraft, 16 echipe a cate 5 jucatori la CS si 8 echipe a cate 5 jucatori la LOL. Participantii au venit din peste 20 de tari din intreaga lume (Romania, Coreea de Sud, Finlanda, Franta, Germania, Kazahstan, Suedia etc). Si nu au venit degeaba aici pentru ca sunt puse la bataie premii in valoare de peste 50.000 de dolari.

Se desfasoara nu mai putin de 4 finale aici la Bucuresti: StarCraft II League cu premii in valoare de 10.000 USD, StarCraft II Dreamhack Open cu premii in valoare de 20.000 USD, CS: Global Offensive cu premii de  15.000 USD si LOL cu premii in valoare de 10.000 USD.

Am mers acolo impreuna cu pustiulica, pentru a vedea si el cum arata un eveniment adevarat de gaming. Practic, de-abia am reusit sa-l iau acasa pe la 9 seara, obosisem eu.

Am intalnit acolo si cateva standuri ale unor firme implicate in fenomenul de gaming: Asus, AMD, Nvidia, Kingston, Maguay, LiKe IT, PcGarage. Nu uit de Logitech sau de la MadCatz, ale caror accesorii le-am admirat. Si cei de la HTC erau prezenti. Practic fiecare firma implicata pune la bataie cate un premiu interesant.

De asemenea, am inteles ca maine se va desfasura si un concurs de Cosplay.

Cateva poze de acolo, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “DreamHack Bucuresti 2013, Prima zi (cateva fotografii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *