Cosplay si fete frumoase la Dreamhack 2013 in Bucuresti

Am ridicat si astazi media de varsta la Dreamhack 2013 Bucuresti, cel mai important eveniment de gaming care se desfasoara la noi in tara. Am asistat la finala de Counter Strike, ne-am mai plimbat printre standuri, chiar i-am vazut pe bloggeri jucand World Of Tanks pe computerele Romtelecom.

Trebuie sa recunosc ca unul dintre scopurile pentru care am ajuns azi a fost sa fotografiez cat mai multe personaje costumate. Am inteles ca se desfasura si un concurs Cosplay. Pot spune ca fetele aveau costume chiar interesante, bine realizate.

Am facut cateva poze pentru a vi le arata si voua. Am facut cateva instantanee si cu frumoasele hostesse de la Romtelecom si Logitech. Enjoy.

Alte imagini pot fi gasite aici.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Cosplay si fete frumoase la Dreamhack 2013 in Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *