Prin Centrul Vechi, cu Nokia Lumia 925

Astazi am iesit sa luam o gura de aer prin Centrul Vechi al Bucurestiului. Stiam ca se desfasoara Zilele Bucurestiului si vroiam sa vedem ce se intampla pe acolo. Din pacate, fata de acum 2 ani, nu era niciun targ organizat. Ne-am plimbat pe acolo, am baut o bere Ursus nefiltrata (care nu mi-a placut deloc), apoi am asistat pentru vreo doua ore la Gala Folk You unde i-am ascultat pe Adrian Sarmasan, Zoia Alecu si Dinu Olarasu. A trebuit sa plecam mai devreme pentru ca pustiulica incepuse sa dea semne de oboseala.

In tot acest timp am facut diverse poze cu Nokia Lumia 925. Si, sincer sa fiu, sunt tare multumit de cum s-a comportat, Nokia chiar sunt capabili la capitolul asta foto-video pe smartphone-uri. Dupa cum o sa vedeti si voi mai jos, in conditii bune de iluminare rezultatele sunt clare, cu o coloristica naturala si cu un nivel al zgomotului tinut foarte bine sub control. Un alt atuu al acestui telefon este faptul ca functia foto poate fi activata foarte repede, prin apasarea butonului dedicat. Mai spun inca o data: are buton declansator la fotografiere.

Cateva poze de acolo, pe urmatoarea pagina. Revin cat de curand si cu niste filmari de la Folk You.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Prin Centrul Vechi, cu Nokia Lumia 925

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *