Celelalte Cuvinte – Trup si Suflet (concert acustic la Bucuresti pe 18 Octombrie)

Imi aduc aminte ca si cand ar fi fost ieri momentul in care i-am intalnit pe baietii de la Celelalte Cuvinte undeva pe podul de la Unirii si le-am cerut timid un autograf pe caietul de meditatii de mate… Pentru ca in aceeasi seara sa ii ascult cu mare admiratie la concertul lor din Sala Polivalenta. Se intampla acum 22 de ani…

Cu acelasi sentiment in suflet ma voi duce si la concertul acustic din Bucuresti ce se va desfasura pe 18 octombrie la Cinema Patria. De-abia astept sa-i mai vad inca o data, sa-i mai ascult, sa traiesc cateva zeci de minute alaturi de muzica lor fermecata… Celelalte Cuvinte raman in continuare una dintre cele mai frumoase si mai apreciate formatii de la noi. Asa ca va invit si pe voi sa le fiti alaturi la concertul pentru “Trup si Suflet”.

Pe pagina lor de Facebook au postat deja cateva melodii cantate “la rece”.

Scrisori Iubite
 

 
Cina Dragonului
 

 
Stem
 

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *