Cu LG G2 prin Bucurestiul Creativ

Dupa ce l-am vazut la IFA Berlin 2013, iata ca acum am ocazia unei intalniri mai de durata cu noul super-smartphone LG G2. Doar dupa cateva ore mi-am dat seama ca este cel mai bun smartphone folosit de mine pana acum, atat din punct de vedere al performantelor cat si din cel al experientei de utilizare sau al rezultatelor foto.

Mai intai i-am testat capacitatile foto. Acesta are un senzor de 13 Mpix cu autofocus si stabilizare optica (de altfel este primul smartphone cu sistem optic de stabilizare pe care il intalnesc). Trebuia sa va arat si voua cum se descurca, asa ca l-am luat la o scurta tura foto prin cateva dintre locatiile Bucurestiului Creativ, un eveniment ce se desfasoara in paralel cu Festivalul Enescu. Apropo, din cate stiu cei de la LG sunt parteneri tehnologici ai Festivalului.

Practic, in cadrul Bucurestiului Creativ sunt expuse opere de arta urbana sau se desfasoara diverse evenimente in anumite locatii din capitala. Le puteti afla consultand harta dedicata din aplicatia de mobil a festivalului.

De exemplu, pe gardul Muzeului National de Arta sunt expuse fotografii-document ale Festivalului iar in holul MNAR gasiti un altorelief tangibil care il infatiseaza pe maestrul George Enescu. La magazinul Muzica se afla un portret al lui George Enescu realizat din figurine de hartie colorata. In gradina din fata Salii Palatului sunt expuse cateva opere de arta moderna. De asemenea, am trecut si pe Strada de C’Arte sau pe la Eva – Design Romanesc, un pop-up store in care se incearca o noua tendinta in amenajarea vitrinelor.

Mai sunt o multime de locatii, toate pot fi gasite in aplicatia de care v-am povestit.

In continuare gasim cateva imagini de acolo, realizate cu G2. Dupa cum o sa observati, smartphone-ul face poze de calitate, clare, cu o paleta coloristica naturala.

PS. Revin cu mai multe impresii despre el cat de curand.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Cu LG G2 prin Bucurestiul Creativ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *