In satul Magura, cu Canon EOS 70D

Doua alte seturi de poze realizate de data asta cu noua camera DSLR Canon EOS 70D, majoritatea in satul Magura aflat in Parcul National Piatra Craiului. Prima data prin aceste locuri, prea putin timp la dispozitie, cu siguranta voi reveni. De data asta sunt prezent in cadrul unui eveniment organizat de catre prietenii de la F64 Studio si Canon. In vara viitoare voi reveni cu familia, macar pentru cateva zile.

Apropo, din cate am inteles, se va introduce o taxa de vizitare a Parcului – 20 de lei pe sezon si 5 lei pe 7 zile. Plata se poate face pe SMS sau prin intermediul catorva automate instalate in Zarnesti, unul fiind la Posta.

Merita explorata zona, este una dintre cele mai pitoresti din Romania, “raiul pe pamant” dupa cum o descria cu mandrie un localnic. Accesul catre satul Magura se face din Zarnesti pe un drum forestier destul de ok. Mai sunt gropi, insa se poate ajunge acolo chiar si cu o berlina, nu trebuie neaparat o masina de teren.

Nu prea am avut noi cine stie ce lumina ieri, a fost chiar innorat si posomorat, insa tot am reusit sa fac cateva instantanee frumoase. Mai jos, aveti primul set. Am avut la dispozitie un obiectiv de 40mm.

Pe urmatoarea pagina gasiti inca o galerie.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “In satul Magura, cu Canon EOS 70D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *