Galaxy Round – Primul smartphone cu ecran curbat

Agitatie mare astazi vis-a-vis de lansarea primului smartphone cu ecran curbat. Vine de la Samsung si se cheama Galaxy Round. Specificatiile lui sunt urmatoarele: ecran Super Amoled de 5.7 inchi cu o rezolutie de 1080p, procesor quad-core tactat la 2.3 Ghz, 3GB memorie RAM, camera de 13 Mpix, acumulator de 2800 mAh, grosime de 7.9mm si o greutate de 154g. Practic este un Note 3 fara S Pen si cu ecran curbat.

Scuzati daca nu ma arat extaziat in fata acestuia. Pur si simplu nu vad utilitatea acestui gen de ecran pe un smartphone. Pe un ceas inteligent, unde ar fi nevoie ca ecranul sa se muleze in jurul mainii, parca l-as vedea; si pesemne ca vor fi lansate cat de curand astfel de gadgeturi.

Insa la un smartphone cu ce ne-ar fi de folos? Ne ofera o vizualizare mai buna? Nu cred… Sincer sa fiu, in momentul asta nu prea vad beneficiile acestui gen de ecran pe un smartphone. Consider ca este doar un exercitiu tehnologic…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “Galaxy Round – Primul smartphone cu ecran curbat

  • October 10, 2013 at 8:09 am
   Permalink

   :)))) da un feature prin care trebuie sa rostogolesti telefonul… 😀 hai ma…

   Reply
 • October 10, 2013 at 9:17 am
  Permalink

  Ar putea sa fie mai simplu decat sa apesi butnoul home sau power pentru a vedea notificarile sau ceasul.

  Reply
  • October 10, 2013 at 12:06 pm
   Permalink

   cum zici tu… nu te contrazic

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *