Old Timer la Salonul Auto Bucuresti (cateva imagini)

De dimineata am primit cea mai meseriasa compacta marca Nikon, anume modelul Coolpix P7800 ce tocmai a fost lansata si la noi. Trebuia sa o testez cumva, asa ca am ales sa merg la Salonul Auto Bucuresti care se desfasoara zilele astea la Romaero Baneasa, o locatie foarte aproape de sediul Skin Romania de altfel.

Dupa ce am platit 30 de lei (10 lei parcarea, 20 de lei biletul) am intrat la expozitia de masini. Sincer sa fiu, acolo mi-a placut mai tare expozitia Old Timer de masini retro, cea cu masini noi aratand cu nimic mai deosebit decat orice banal showroom de importator. Plus ca nu este SiAB, ci doar o expozitie a dealerilor.

Poate fi interesant pentru cei care vor sa cumpere o masina in perioada urmatoare, aici avand ocazia sa compare cam toate modelele existente la vanzare in Romania de la Mercedes, BMW, Citroen, Peugeot, Honda, Jaguar, Suzuki, Kia, Ford  si cam atat. Renault nu este, Dacia nu este, Mazda nu este, Fiat nu este…

Sa revenim, pe urmatoarea pagina gasiti doua galerii cu batranicile retro expuse acolo, majoritatea intr-o stare excelenta. Am impresia ca majoritatea erau la vanzare…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.