Salonul Auto Bucuresti 2013 (in cateva imagini)

Dupa cum am mai spus, SAB-ul de anul asta nu m-a impresionat in mod deosebit, seamana cu un showroom mai mare in care sunt prezentate masini la vanzare. Nici macar nu sunt toate marcile prezente pe piata romaneasca; Dacia si Renault lipsesc, la fel Fiat sau Mazda.

In schimb puteti vedea de aproape modelele marcilor Mercedes, BMW, Citroen, Peugeot, Opel, Honda, Suzuki, Kia, Ford, Skoda, Seat sau Jaguar. Cel mai tare mi-a placut Jaguar-ul F-Type.

O prezenta inedita sunt modelele off-road utilitare ale celor de la Ghe-O, o firma romaneasca care expune in premiera la SAB. Acestea sunt construite in Romania si au motoare de 6.2 litri marca Chevrolet cu o putere de 400CP. Din cate am inteles, modelul Rescue, cel mare, costa aproximativ 120.000 de  Euro.

Alte cateva imagini de la expozitie, in continuare. Prima galerie mai jos.

Inca doua galerii, pe urmatoarea pagina.

Toate pozele au fost facute cu camera foto compacta Nikon Coolpix P7800.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *