LG G2 este disponibil la Orange

LG G2, smartphone-ul flagship al companiei coreene, a intrat in portofoliul Orange, conform unui comunicat de presa al operatorului.

Smartphone-ul, despre care colegul Bogdan Petre spunea in review-ul sau ca aduce compania “back in the game“, poate fi comandat deja in magazinul online al celor de la Orange. Pretul sau fara abonament este de 509 euro.

Daca alegi sa il cumperi din magazinul online al celor de la Orange, operatorul iti mai face cadou si o imprimanta de buzunar LG Pocket Photo, in limita stocului disponibil.

Orange recomanda achizitionarea lui LG G2 impreuna cu abonamentul Pantera 44, el costand astfel 165 de euro.

LG G2

Daca mai e necesar, reamintesc cateva dintre cele mai importante specificatii ale flagshipului celor de la LG – display Full HD de 5,2 inchi, procesor quad-core Snapdragon 800 la 2,26 GHz, 2 GB de memorie RAM, camera de 13 megapixeli si memorie interna de 32 GB.

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

2 thoughts on “LG G2 este disponibil la Orange

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *