Celelalte Cuvinte – Concert acustic “Trup si Suflet” (cateva imagini foto si video)

Aseara am fost la concertul acustic “Trup si Suflet” pe care oradenii de la Celelalte Cuvinte l-au sustinut la Cinema Patria in Bucuresti. Un concert pe care il asteptam de ceva timp, o reintalnire dupa 22 de ani cu o formatie care mi-a marcat tineretea.

Practic, cei de la Cuvinte au reorchestrat melodii care i-au consacrat intr-0 varianta acustica, de altfel un stil drag mie. Am observat ca s-a filmat tot concertul, asa ca ma astept ca in viitorul apropiat sa fie lansat un DVD si un CD audio.

Am reascultat cu drag si emotie melodiile “Iarba prin Par”, “Daca Vrei”, “Fantana Suspinelor”, “Comoara”, “Scrisori Iubite”, “Cina Dragonului” si alte cateva. Concertul a tinut mai bine de doua ore si s-a auzit foarte bine, sonorizarea fiind de exceptie. Publicul s-a incins spre final, cand Celelalte Cuvinte au cantat cele mai frumoase melodii ale lor.

Componenta trupei este urmatoarea: Calin Pop – chitara si voce principala, Marce Breazu – bass si voce, Tiberiu Pop – claviaturi si voce, Leontin Iovan – tobe si Ovidiu Rosu – sunet.

Mai jos, avem o galerie foto de la concert.

 

In continuare, cateva clipuri video de acolo.

 Iarba Prin Par

Fantana Suspinelor

Comoara

 DacaVrei

Cina Dragonului

Despartire 

Intre Vise

 Scrisori Iubite

Apropo, toate pozele si filmarile le-am facut cu compacta Nikon P7800.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *