La Retro Parada Toamnei, cu Samsung Galaxy Note 3

Ieri aveam de gand sa fac niste poze frumoase de toamna cu phablet-ul Samsung Galaxy Note 3 si ai lui 13 Megapixeli. Nu de alta, dar nu aveam pregatita nicio galerie mai serioasa pentru articolul cu impresiile de final pe care am de gand sa-l scriu saptamana viitoare.

Toate bune, am plecat de acasa cu acest gand frumos, melancolic chiar, sa colind toamna prin vreun parc bucurestean… Numai ca planurile mi-au fost date peste cap cand am ajuns in fata parcului Carol. Acolo am vazut ca se desfasoara o alta expozitie de masini retro. Cum sunt nebun dupa masini, in special dupa asta vintage, nu am mai stat pe ganduri si am schimbat strategia, am inceput sa ma plimb pe langa batranicile din fier si sa le fac poze. Un subiect la fel de bun, ba chiar mai diversificat din punct de vedere al paletei coloristice, toamna poate sa mai astepte inca un pic.

Dupa cum stiam deja din experienta a peste doua saptamani alaturi de el, Samsung Galaxy Note 3 se descurca foarte bine si la capitolul pozat. Focalizeaza repede, chiar si de aproape, iar rezultatele obtinute in lumina naturala sunt clare, cu o coloristica naturala si un nivel destul de bun al detaliilor, zgomotul de imagine fiind bine controlat. Desigur, rezultatele nu pot fi comparate cu cele ale unei camere foto de calitate, insa pentru un telefon se descurca foarte bine, rezultatele sunt comparabile cu cele ale concurentei.

Ce sa mai, poti documenta fara probleme cu un Samsung Galaxy Note 3 un eveniment care se desfasoara in aer liber, chiar daca este innorat. Rezultatele vorbesc de la sine, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *