Dead Trigger 2 e aici, si e gratis! [galerie]

Dead Trigger 2 poate fi perfect pentru tine, in cazul in care esti un utilizator de Android a carui idee de distractie inseamna sa omoare zombies in modul cel mai sangeros cu putinta.

Unul dintre cele mai asteptate titluri Android ale anului, Dead Trigger 2 a fost lansat exact cand a promis producatorul sau, Madfinger Games, cunoscut pentru titluri ca Shadowgun. Partea si mai buna e ca jocul e disponibil gratuit in Google Play Store, si il poti descarca chiar acum, de aici.

Ideea e foarte simpla si nu musai originala (de parca asta ar avea vreo importanta). Ar putea fi sumarizata cam asa: viitor distopic, oameni transformati in zombies. Nu iti ramane decat sa lupti din toate puterile pentru supravietuire. Ai la dispozitie pentru asta o gramada de arme upgradabile, dar si o grafica bine facuta. Jocul arata foarte bine, e simplu de controlat si de unul ca mine, care nu se mai joaca la fel de des ca pe vremuri si, mai mult ca orice, e absolut distractiv.

Tot ce iti ramane e sa il descarci si sa incepi sa te distrezi cu el, mai ales ca vine weekendul si vei avea mai mult timp pentru asta.

Mai jos ai si o galerie foto, ca sa iti faci o mai buna idee cu privire la Dead Trigger 2.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *