LG G Flex – inca un curbat coreean

LG G Flex este primul smartphone cu ecran curbat al coreenilor de la LG. Fata de modelul rival de la Samsung, acesta este indoit de la baza catre varf, nu intre muchiile laterale. O forma mai ergonomica as spune, care se poate mula pe forma fetei in momentul unei convorbiri. Stati linistiti, in continuare nu vad utilitatea unei astfel de forme.

Specificatiile tehnice suna in felul urmator: ecran OLED de 6 inchi cu rezolutie 720p, procesor quad-core Snapdragon 800 tactat la 2.26Ghz, 2GB memorie RAM, camera de 13 Mpix, acumulator de 3500 mAh. De ce o rezolutie de numai 720p?

De-alungul curbei are o grosime intre 7.9mm si 8.7mm si cantareste 177 grame.

Cei de la LG incearca sa motiveze prezenta ecranului curbat pe seama unei vizualizari mai bune a materialelor video, asemanatoare experientei IMAX. Scuzati-ma, dar la un ecran atat de mic nici nu as face o astfel de comparatie. Poate daca esti o furnica atunci vei avea parte de o experienta cinematografica, altfel…

Sa nu mai spun ca nu stiu cum va incapea un astfel de smartphone intr-un buzunar de pantaloni. So, LG G Flex este inca un experiment tehnologic…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “LG G Flex – inca un curbat coreean

  • October 28, 2013 at 12:10 pm
    Permalink

    La G Flex este mai interesanta carcasa spate “Self Healing”
    “The elastic coating has the ability to recover from the daily wear-and-tear scratches and nicks that un-cased smartphones are likely to receive, keeping the G Flex looking newer longer.”

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *