Windows AppCreator Challenge – Microsoft ii provoaca la concurs pe dezvoltatorii de aplicatii

In cadrul evenimentului oficial de lansare al Windows 8.1 in Romania, cei de la Microsoft au prezentat si cateva aplicatii romanesti care pot fi gasite in magazinul lor dedicat Windows Store. Cu acea ocazie am aflat de Trip Journal, Tren Calator, Romanian Roads, Ski Romania si alte cateva.

Sincer sa fiu, cred ca avem nevoie si de mai multe aplicatii localizate, atat pe Windows 8 cat si pe Windows Phone 8. Iata ca lucrurile nu stau pe loc si Microsoft incearca sa-i stimuleze pe creatorii si dezvoltatorii de aplicatii printr-o competitie interesanta: Windows AppCreator Challenge.  Acesta este un concurs in doua etape, prima oferind expunere in cadrul Microsoft Summithttp://www.mssummit.ro/ , eveniment ce se va desfasura la Bucuresti in zilele de 6 si 7 noiembrie. La aceasta etapa data limita pentru inscrieri este 4 noiembrie.

Etapa a 2-a se va incheia in data de 16 decembrie. Cei interesati pot afla detalii si din aplicatia realizata special pentru aceasta competitie de ThinkDigital (reprezentant Facebook in Romania si alte 5 tari din regiune). Aplicatia este disponibila pe pagina Microsoft Romania (https://www.facebook.com/MicrosoftRomania), mai exact aici.

Pe langa expunerea de care se vor bucura cei care isi vor inscrie aplicatiile in concurs, exista si cateva premii atractive pentru ei. Amintesc doar de o consola Xbox, de smartphone-urile Nokia Lumia sau de tableta Lenovo MIIX10.

Deci, cei interesati trebuie sa retina datele de 4 noiembrie si 16 decembrie, termenele limita pana cand isi vor putea inscrie creatiile.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Windows AppCreator Challenge – Microsoft ii provoaca la concurs pe dezvoltatorii de aplicatii

  • October 31, 2013 at 12:50 pm
    Permalink

    e cel mai bun SO care a fost facut vreodata. isi merita toti banutii pana la ultimul cent. dar sincer nu as fi dat 1000 ron pe el daca nu as fi putut sa fac rost de el de la facultate . am un calculator mai mult decat modest(spun doar ca am 1 giga ram) si pot spune ca imi ruleaza. e mult mai bun ca vista(pe care tocmai l-am abandonat) cere mai putine resurse si merge mai repede .totusi se gasesc mai greu driverele pt anumite placi video mai vechi. pt geforce 5200 merge driverul de vista dar la unele ati e mai greu cu driverele. ar mai fi o chestie care nu prea imi place si anume windows aero, cu toate ca la inceput m-a impresionat. sincer am avut vista un an jumate si nu am avut nevoie de antivirus , firewall-ul si win defender s-au descurcat de minune si fara sa mai fac nici un update(precizez ca toata ziua sunt pe torrente si apex ). la win 7 am facut toate update-urile ca erau doar vreo 7-8 update-uri in total. il recomand pt toti cei care vor un sistem de operare performant si de ultima generatie si care totusi nu cere asa multe resurse.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *