IESF 2013 – Campionatul Mondial de Sport Electronic se desfasoara la Bucuresti (cateva imagini de acolo)

IESF 2013 – Campionatul Mondial de Sport Electronic se desfasoara in weekend-ul asta in Romania, la Bucuresti, in premiera pentru tara noastra.

La concursurile de Alliance of Variant Arms, League of Legends, StarCraft 2 si Tekken Tag Tournament 2 s-au inscris peste 200 de jucatori profesionisti si delegati ai federatiilor de sport electronic din peste 50 de tari.

La competitiile de League of Legends si A.V.A. participa doar barbati iar valoarea premiilor este de 20.000 euro si, respectiv, 13.000 euro. In schimb, fata de evenimentul Dreamhack, aici am vazut mai multe femei participand, mai exact la Starcraft si  Tekken Tag Tournament 2. Concursurile feminine sunt rasplatite cu premii de 2000 de Euro fiecare.

Si publicul vizitator poate participa la diverse concursuri cu premii in valoare de peste 7000 de Euro.

Din pacate, echipele romanesti nu s-au calificat in nicio semifinala. In schimb, la competitia pe natiuni, ai nostri spera sa se mentina in continuare pe locul 3, dupa Coreea de Sud si Austria.

Am asistat la semifinala LOL dintre Danemarca si Olanda, calificarea reprezentantilor Tarii Lalelor in aceasta etapa fiind chiar o surpriza a competitiei din cate am inteles. Sala era chiar plina, publicul urmarind cu mare interes batalia dintre cele doua formatii si manifestandu-se zgomotos la orice reusita a favoritilor. Prima runda a fost castigata de Olanda. Presupun ca acum, cand scriu aceste randuri, se desfasoara cea de-a doua runda.

Nu-mi ramane decat sa va arat cateva imagini de acolo.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *