Nikon DF – Primele imagini cu superba retro-camera full frame

Iata ca au aparut primele imagini cu mult asteptata camera full-frame cu design retro Nikon DF. Ce sa mai zic, este superba, arata intocmai ca o camera foto cu film de acum cateva decenii.

Din cate vad in imagini, pare a fi o camera DSLR, numai ca are design vintage.

Nu m-ar mira sa fie de fapt un D610 intr-o alta piele, ceea ce va insemna ca va fi destul de masiva si de grea. Sincer sa fiu, ma asteptam la un design mai compact.

Zvonacii afirma ca Nikon DF va fi dotata cu senzorul de 16Mpix de pe D4, cu sistemul de autofocus in 39 de puncte de pe D610,  ca va avea un ecran de 3.2 inchi si ca va trage in rafala cu 5cps.

Desigur, tehnologie noua, insa controlul se face ca la camerele cu film. Exista rotite pentru setarea timpului de expunere, pentru alegerea sensibilitatii ISO si a compensarii de expunere. De asemenea, nu-i lipsesc selectorul pentru alegerea tipului de declansare sau rotitele fata/verso pentru schimbarea rapida a deschiderii diafragmei si timpului de expunere.

Maine vom afla detaliile finale.

Cu siguranta nu va fi o camera ieftina ci una cu un pret destul de piperat.

Via.

Update. Intre timp a aparut si pretul pe internet.

amazon_nikon

V-am spus ca nu o sa fie ieftina… 😀 Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *