Android KitKat iti va afisa poza de pe Google+
Android KitKat (despre care am vorbit mai pe larg la lansare) va afisa altor utilizatori de Android poza ta de pe Google+, in cazul in care contul pe care il folosesti cu telefonul are asociat un numar de telefon.
Conform celor spuse pe Google+ de Attila Bodis, Director of Engineering, core Android Apps la Google, utilizatorilor de Android KitKat care au un numar de telefon asociat contului lor si au functia discovery pornita le va fi afisata poza si numele, chiar daca nu ai datele in cauza in contacte. Cu alte cuvinte, daca eu il sun pe un coleg, iar acesta nu imi are numarul salvat, el ma va putea ignora direct, pentru ca imi vede mutra.
Lasand gluma la o parte, pe mine nu ma deranjeaza acest lucru in mod deosebit, dar s-ar putea ca unii sa simta ca le afecteaza profund intimitatea. De parca ar mai exista intimitate in era asta profund digitala…
Revin insa si spun ca setarea se poate dezactiva de aici si va fi disponibila doar de la inceputul lui 2014. Pana atunci ai destula vreme sa te decizi daca te afecteaza sau e mai degraba utila.